Къдриците – много актуални при сватбените прически през 2012

Ако се чудите как би изглеждала прическата Ви в най-важния ден от живота Ви, ние идваме на помощ с едно добро предложение. Този сезон са много актуални къдриците, с фуркет или диадема, воал или цветя, вдигнати или пуснати, те придават женственост и неописуем чар. Изборът на такава прическа трябва да е съобразен с формата на лицето и да е в унисон със сватбената рокля.

къдрици, сплетени с брошка – идея за вашата сватбена прическа

Небрежно спуснати леко назад къдрици, сплетени с брошка с камъчета или цветя, подходящи за всяка форма на лицето, издължават силуета и придават изумителна женственост.

добре оформени и подчертани къдрици – идея за вашата сватбена прическа

Ангелският ефект се постига и при тъмнокосите, при добре оформени и подчертани къдрици. При този вид прически, воалът е изместен от аксесоарите.

идея за вашата сватбена прическа

идея за вашата сватбена прическа

При по-къси или средно дълги коси, къдриците са леко прибрани отзад или встрани, прикрепени с фуркети. И тук косата може да е окичена със свежи цветя или камъчета и удължена с дълъг воал.

цветно предложение за по смелите булки

За по-смелите и нестандартни булки предлагаме едно цветно решение. Различни свежи цветя, вплетени в необузданите Ви къдрици, за едно градинско или плажно сватбено парти.

Публикация на Гига Софронова

Моята работа като фризъор-стилист ми дава удовлетворение и ме прави щастлива, когато клиентите излизат доволни и със самочувствие от студиото ми. С десетгодишния ми натрупан опит и непрекъснато участие в различни семинари и конкурси, се старая да съм винаги запозната с модните тенденции, за да ги прилагам в работата си. Със страстта си към булчинските и официалните прически и с решителността си да експериментирам, разкривам индивидуалността на всеки клиент и го карам да се чувства и изглежда изключителен.Повече за Гига Софронова


Коментирай

коментарa