Плитките в сватбената прическа

Дантелената феерия, пресъздадена от загадъчно преплетените кичури, носи невероятна романтика за всяка булка. Това е една сватбена прическа, която е изключително подходяща за онези, които искат да приберат косата по един елегантен начин.

сватбена прическа

Стилно и изискано, в съчетание с малки перли или кристали, ще се почувствате като в света на приказките.

сватбена прическа

сватбена прическа

Дамите с по-дълги коси и желаещи по шарматна визия, могат да изберат и сплетена конска опашка за своята сватбена прическа. В съчетание с подходящите бижута за коса, красива и женствена, плитката ще подчертае вашата романтична страна.

сватбена прическа

Бъдете красива и женствена с „Идеи за сватба“!

сватбена прическа

Бъдете красива и женствена с „Идеи за сватба“!

Публикация на Гига Софронова

Моята работа като фризъор-стилист ми дава удовлетворение и ме прави щастлива, когато клиентите излизат доволни и със самочувствие от студиото ми. С десетгодишния ми натрупан опит и непрекъснато участие в различни семинари и конкурси, се старая да съм винаги запозната с модните тенденции, за да ги прилагам в работата си. Със страстта си към булчинските и официалните прически и с решителността си да експериментирам, разкривам индивидуалността на всеки клиент и го карам да се чувства и изглежда изключителен.Повече за Гига Софронова


Коментирай

коментарa