3 идеи за сватбени игри, които ще ви развеселят

Скъпи бъдещи младоженци, най-вероятно сте в разгара на подготовката на своята тъй мечтана сватба. И тъй като това може да бъде доста изнервящо и уморително занимание, ще се опитаме в няколко публикации да ви насочим и да ви дадем идеи за планирането и организирането на вашето сватбено тържество, така че за вас то да бъде максимално лесно и безпроблемно.

сватбените игри са забавни за всички

сватбените игри са забавни за всички


В продължение на няколко седмици ще ви запознаем със сватбените игри, които обикновено се организират в ресторанта. Всички знаете за захранването с питка, разрязването на тортата, ритането на менчето, хвърлянето на букета и жартиера и надиграването с пилето, но това са по-скоро традиции отколкото игри. Тази седмица ви даваме 3 идеи за сватбени игри, които със сигурност ще приповдигнат настроението на всички в ресторанта:

Игра с балони
Надуват се 20-тина балона с бележка във всеки един с обещание свързано с бъдещия семеен живот. Например:
– Обещавам, че ще правя закуска.
– Обещавам да си мълча пред майка ти.
– Обещавам да те оставям на спокойствие да гледаш футбол/сериали.
– Обещавам да хвърлям боклука и т.н.
Въпросите могат да бъдат най различни в зависимост от вашето предпочитание и въображение. Младоженците се редуват да пукат балоните и четат на глас обещанията.

Изненадата е в балоните

Изненадата е в балоните

Игра с обувки
На два стола, с гръб един към друг, сядат булката и младоженеца. Те си разменят по една обувка, така че всеки един от тях да държи една своя и една на партньора си (обувките може да се заместят с цветя или балони в два цвята, съобразени с цветовете на сватбата – например: бяло за нея, синьо за него). Диджеят започва да задава въпроси, например:
– Кой свали пръв другия?
– Кой се излежава по до късно?
– Кой харчи повече пари?
– Кой ще носи парите в къщи?
– Кой ще сменя пелените на бебето?
– Кой готви по добре? и т.н.
Въпросите са отново според вашите предпочитания. След всеки въпрос младоженците отговарят едновременно, като вдигат над главата си обувката на този, за когото смята че го прави.

Игра с обувки

Игра с обувки

Игра с яйце
Тази игра има за цел да провери “сръчността” на булката. Тя трябва да прекара едно яйце през панталона на младоженеца от единия крачол до другия, без да го счупи. Диджея обявява, че яйцето е сурово, за повече драматизъм, но то разбира се е предварително сварено.

Важното е яйцето да остане здраво

Важното е яйцето да остане здраво

Публикация на ARI Style Weddings

Ателие за дизайн и изработка на луксозни сватбени покани, сватбени аксесоари, подаръчета за гости, покани за кръщене, аранжиране на помещения.Повече за ARI Style Weddings


Коментирай

коментарa